TWTG’s SolidRed Software Suite bekroond voor het leveren van innovatieve technologie aan de industrie

SolidRed wordt toegekend voor het revolutioneren van de industrie, in de voetsporen van de “Innovative Technology” award, gewonnen door de NEON productlijn bij een eerdere Tankopslag Award.

In de Schiecentrale in Rotterdam heeft TWTG Softwaresuite SolidRed de Innovative Technology Tank Storage Award ontvangen. Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Tankopslag Awards, georganiseerd door Tank Storage Magazine, in samenwerking met StocExpo, ontving SolidRed de 2023 Silver Prijs. Eerder 4e editie van de awardshow, TWTG’s productlijn van NEON Industrial IoT Sensors won al de Innovative Technology award.

De NEON-productfamilie bestaat uit op LoRaWAN gebaseerde sensoren die TWTG’s klanten ondersteunen om industriële sites veiliger en efficiënter te maken. Ze zijn draadloos, batterij- aangedreven, achteraf aan te brengen en IECEx / ATEX gecertificeerd. SolidRed is het nieuwe Industrial-IoT platform van TWTG, ontworpen om het potentieel van I-IoT-sensoren veel verder te ontketenen dan hun basisfunctionaliteit. Deze werkt met de NEON-sensoren van TWTG en elke andere LoRaWAN sensoren. Of het nu gaat om een hele faciliteit of om individuele activa, SolidRed biedt diepgaande informatie inzicht in de werking van een site. Het is een oplossing die is ontworpen om gegevens van te verzamelen en te analyseren elke operationele asset die is uitgerust met een I-Iot-apparaat. Met SolidRed kunnen ingenieurs weloverwogen beslissingen nemen en agile onderhoudsstrategieën te ontwikkelen die zijn ontworpen om continu effectiviteit en efficiëntie te verbeteren.

De Tank Storage Awards, opgericht in 2017, zetten zich in voor erkenning van terminals, een bron van inspiratie en het verbinden van de wereldwijde Tank Storage gemeenschap door middel van een jaarlijkse prijsuitreiking. Van de 10 deelnemers ontving SolidRed de Silver Innovative Technology Award voor een technologie/product of dienst die een revolutie teweegbrengt in de tankterminalindustrie. De vakjury was een panel bestaande uit leidinggevenden en professionals uit de branche.

CEO Nadine Herrwerth nam de prijs namens TWTG in ontvangst tijdens de ceremonie: “Het is altijd een plezier om bij de Tank Storage Awards te zijn en klanten en partners uit de branche te ontmoeten. Het ontvangen van dergelijke onderscheidingen wordt door ons gezien als een bevestiging van de het vertrouwen van de industrie in TWTG en onze producten, niet alleen onze marktleidende sensoren, maar ook ons softwarepakket. Wanneer intelligent gebruikt kan data industrieën zoals de tankterminal bevrijden van afhankelijkheid van verouderde onderhoudsmethoden. SolidRed helpt bedrijven bereiken dit door te helpen bij het creëren van datagestuurde besluitvormings- en onderhoudsprocessen.”

Uitgelicht