Uitnodiging Kickoff Actieplan (Energie)Industrietransitie voor het MKB Donderdag 16 november | 15:30-18:00 uur | BlueCity, Rotterdam

De energietransitie waar de industrie mee te maken heeft, verandert meer dan alleen van fossiele naar hernieuwbare bronnen. Nieuwe technologieën vragen om nieuwe skills, waardeketens, verdienmodellen en innovatieve personeelsmatching. De energietransitie is ook een industrietransitie!

Om de nieuwe waardeketens klaar te smeden, organiseren MKB Rotterdam Rijnmond en innovatieplatform iTanks op donderdag 16 november om 15:30 uur in BlueCity Rotterdam de kickoff voor het actieplan MKB dat de komende jaren uitgevoerd gaat worden.

Hoe zorg je dat je klaar bent voor wat komen gaat? Hoe loop je voorop in die veranderingen en hoe ben je voorbereid op de toekomst? En wat betekent dat voor je personeel (instroom, doorstroom om- en bijscholing)? Hoe zet je Leven Lang Ontwikkelen in? Met een informatief programma praten we je bij en schetsen we wat het actieplan zal bieden. Laat je ook informeren op de informatiemarkt.

Programma
15:30 uur Ontvangst
16:00 uur Opening
door Pieter van Klaveren (MKB RR) en Mark Oosterveer (iTanks)
16:10 uur Interactief programma, waarbij o.a. twee koplopers uit het MKB hun ervaringen delen
17:00 uur Informatiemarkt en borrel
Er zijn diverse stands waar je je kunt laten informeren over de energietransitie, Leven Lang Ontwikkelen en innovatieve wijzen van personeelsmatching
18:00 uur Verwacht einde evenement

Schrijf je in via https://mkb-rotterdam.nl/aanmelden/?event=a00MI00000BQLguYAH

Uitgelicht