Uitnodiging: Symposium Thermisch Spuiten 2023

Naar aanleiding van haar 50-jarig bestaan nodigt de Vereniging voor Thermisch Spuiten (VTS) belangstellenden uit om op 4 oktober haar symposium zonder kosten bij te wonen (incl. koffie-pauzes en lunch).

Het symposium bevat presentaties van experts op het gebied van thermisch spuiten, nieuwste ontwikkelingen en applicaties.

Mogelijkheden voor netwerken, discussies over hoe thermisch spuiten in verschillende industrieën kan worden geïmplementeerd om de efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en de duurzaamheid te vergroten zijn volop aanwezig.

Deelnemers uit verschillende industrieën, waaronder energie en productie, lucht- en ruimtevaart, automotive, evenals onderzoekers, ingenieurs en studenten, die meer willen weten over thermisch spuiten worden verwelkomd. We kijken uit naar je aanwezigheid.

Schrijf je in via http://www.thermisch-spuiten.nl/

Extra informatie:

Speciaal voor de maak- en de reparatie/onderhoud- industrie in Nederland en Vlaanderen.

Duurzaamheid is geen keuze meer. Investeren in duurzame materialen, coatings en een slimme productieomgeving is essentieel.
Houd je jezelf o.a. bezig met de volgende vraagstukken?
• Hoe ontwerp ik industriële onderdelen voor de toekomst rekening houdend met duurzaamheid en circulaire economie?
• Waarom een onderdeel vervangen als het ook kan worden gerepareerd.
• Hoe kunnen speciale functionele coatings mij helpen bij voorspellend-onderhoud?
• Hoe kan ik de kosten en de doorlooptijd van een onderhoudsproject verkorten?
• Welke alternatieven kan ik gebruiken voor elektrolytisch verchromen en vernikkelen en wat zijn de kosten en prestaties van die alternatieven?
• Kan ik bij een versleten onderdelen met een thermische spuit coating de mechanische sterkte terugbrengen?
• Kan ik een functionele coating (b.v. anti-slijtage, anti-corrosie, temperatuurbestendig) op een onderdeel aanbrengen zonder dat de integriteit van het onderdeel wordt beïnvloed?
• Hoe kan ik een temperatuur- of een fase gevoelige coating aanbrengen op een onderdeel?
• Zijn er processen waarbij ik een functionele coating kan aanbrengen op elke willekeurige ondergrond (b.v. op metalen, glas, papier, kunststof)?
Wilt u antwoorden op deze vragen, of heeft u andere vragen op het gebied van ontwerpen/fabriceren en/of repareren/onderhouden van industriële onderdelen met gebruik van speciale aan te brengen functionele lagen, kom dan naar het thermisch spuit symposium.

Het thermisch spuit symposium biedt een compleet overzicht van duurzame technische oplossingen en kansen op het gebied van materialen en oppervlaktetechnologieën.
Bovendien verbindt dit symposium maakbedrijven, toeleveranciers, kennisinstellingen en overheden om met elkaar over oplossingen te praten m.b.t. duurzaamheid en ontwerp/fabriceren en repareren/onderhouden van onderdelen in diverse industrieën.

N.B.: Er is ook een mogelijkheid voor bedrijven in de coating industrie om zich te promoten met behulp van een tafelpresentatie/banners tegen een kleine bijdrage.

Uitgelicht