Van der Ende Steel Protectors Group BV behaalt MDIEU-subsidie voor opzetten Academy Programma

Van der Ende is een van de grootste Nederlandse specialisten in het (duurzaam) beschermen van staal tegen corrosie. Het conserveringsbedrijf hecht veel waarde aan duurzame inzetbaarheid, een leven lang ontwikkelen en het werkplezier van haar medewerkers. Daarom heeft Van der Ende zich, met behulp van subsidieconsultant SubsidyCloud, ingezet voor het behalen van de MDIEU-subsidie, die gericht is op het investeren in duurzame inzetbaarheid en gezond en bewust werken. 

Het bedrijf heeft zich altijd ingezet om jonge mensen de kans te geven het vak te leren en nieuw in te laten stromen in haar tak van sport. Maar met de MDIEU-subsidie wil Van der Ende ook haar huidige medewerkers helpen mee te kunnen in de dynamiek van vandaag de dag. Digitalisering, innovaties in het (schilders)vak en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling zijn hier de belangrijke thema’s. Daarom wordt het Academy concept uitgebreid om de medewerkers van Van der Ende te helpen hun eigen loopbaan meer te beïnvloeden, waarbij een goede afstemming plaats moet gaan vinden tussen persoonlijke ambitie, lange termijn inzetbaarheid, ontwikkeling en werkplezier.. De MDIEU-subsidie, eind 2023 toegekend aan Van der Ende, is hierbij een belangrijke ondersteuning.

Om dit doel te bereiken, heeft iTanks eerder de connectie tussen Van der Ende en SubsidyCloud opgezet. SubsidyCloud begeleidt bedrijven op een no cure, no pay basis naar een goede match met de juiste subsidie voor hun doeleinden.

Edgar van der Ende, commercieel directeur van Van der Ende Steel Protectors: “Je kunt als bedrijf inhoudelijk een fantastisch idee en een goede interpretatie hebben van hoe je denkt een bepaalde subsidie binnen te halen, maar dat is – zoals wij zelf eerder hebben ervaren – bepaald niet eenvoudig als je je daar niet dagelijks mee bezig houdt. Een partij als SubsidyCloud kan perfect helpen om de juiste subsidie te vinden en je als bedrijf van het juiste advies in het aanvraagproces te voorzien, waardoor de kans op succes aanzienlijk wordt vergroot. Vooraf wordt netjes aangegeven dat je wordt geholpen op een no cure, no pay basis en zij hebben ons heel goed geholpen om de MDIEU-subsidie te behalen. Wij zijn zeer te spreken over de rol van SubsidyCloud in dit proces. Zo ook over de verbindende rol van iTanks en het partnership wat wij al jaren met iTanks hebben.”

De MDIEU-subsidie helpt de ontwikkeling van de uitbreiding op de Academy sterk op gang, waarbij deze financieel ondersteunt in het ontwerpen en inrichten van de modules en  thema’s binnen de Academy. Edgar van der Ende: “Wij vinden het belangrijk dat collega’s zich competent, gezond en gewaardeerd voelen en kunnen blijven voelen in een omgeving die altijd aan ontwikkelingen onderhevig zal zijn. Door een realistisch beeld te geven van de ontwikkelingen die op ons bedrijf afkomen – nu en in de toekomst – en onze collega’s mogelijkheden te geven zichzelf hier met ons op af te stemmen door middel van persoonlijke ontwikkeling denken wij onze organisatie en de mensen die er werken toekomstbestendig te maken. Het concept wordt organisatie breed en voor iedereen toegankelijk. Met de Academy brengen wij de belangen binnen de organisatie dus bij elkaar, stemmen deze af en ondernemen daarop actie met elkaar Dat vinden wij gaaf en geeft energie, omdat het een win-win verhaal is. Door het behalen van de MDIEU-subsidie zetten we een grote stap voorwaarts in die goede richting.”

Contact

Uitgelicht