iTravel: Van onderbuikgevoel naar datagedreven besluitvorming

Inschrijven: https://itanks-community-2022.iseated.com/session/921401#join-session

Op deze reis van iTravel op woensdag 29 november ontdek je de succesfactoren en valkuilen van datagedreven werken en krijg jij handvatten om de eerste stap of een verdere verdieping te geven aan datagedreven werken binnen jouw organisatie.

Meer weten over de reizen van iTravel? Kijk op www.hetdigitalereisbureau.nl!

Voor wie is de reis bedoeld:
Wil jij aan de slag met datagedreven werken maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je keuzes maken op basis van data, ervan leren en deze zinvol inzetten? Of ben je op zoek naar een volgende stap naar het zinvol inzetten van jouw data?

Wat kan je met deze nieuwe kennis:
Na deze reis weet je welke fases jouw organisatie kan doorlopen om datagedreven te werken. We kijken samen met jouw organisatie welke succesfactoren en valkuilen voor jullie van belang zijn.

In een interactieve sessie bepalen we voor jouw organisatie welke succesfactoren en valkuilen van belang zijn. Samen met jou en andere organisaties die zich aanmelden voor deze workshop kunnen we aan de hand van deze factoren een eerste schets maken van de stappen die nodig zijn om tot het niveau te komen waar de organisatie heen wil op het gebied van datagedreven werken.

Deze trip bestaat uit één sessie van 3 uur en wordt verzorgd door Bostec in Maarssen.

Het reisgezelschap bestaat uit 4 tot 10 personen.

Schrijf je in voor jouw reis via deze link.

Uitgelicht