Vanderloo ‘Makers van Momenten’ in het Online Innovatietheater

Herinnering is de essentie van wat Vanderloo doet. Niet alleen als het gaat om de ervaring van meerdere generaties waar zij als familiebedrijf op bouwen, maar ook op het gebied van de meerwaarde die zij creëren voor de opdrachtgevers: events die tot in de puntjes zijn verzorgd en een onuitwisbare indruk achterlaten. Niet voor niets is de slogan van Vanderloo ‘Makers van Momenten’.

iTanks werkt al jaren samen met Vanderloo als het gaat om het organiseren van de grotere evenementen zoals recent de Maintenance Next beurs in april 2019 en ons eerste 1,5 meter evenement dat op 3 juli 2020 in de Onderzeebootloods plaatsvond. Met Vanderloo voor de catering en verzorging van het interieur weet je dat je evenement staat als een huis.

Toen COVID-19 in maart zijn toetreden deed is er voor Vanderloo veel veranderd. Evenementen, groot en klein, kunnen niet meer plaatsvinden zoals dat voorheen kon, opdrachten vielen weg en kwamen voor zover mogelijk over de maanden weer voorzichtig terug om vervolgens weer geannuleerd te worden.

In die periode heeft het bedrijf niet stilgestaan en hebben zij hun nieuwe huisstijl en merknaam gelanceerd, kun je op vrijdag en zaterdag in Waddinxveen door de Drive Thru om verse Poké Bowls op te halen én maakten zij een 1,5 meter evenementenlocatie ‘het Sjatoo’. Om hen in het zonnetje te zetten en te horen wat er speelt binnen dit bedrijf ging Charlotte Jordaan (evenmanager iTanks) naar het Sjatoo om in gesprek te gaan met broers Henry en Laurens van der Loo.

Het gesprek is te bekijken via onderstaande video. Wil je meer informatie over het organiseren van een evenement in samenwerking met Vanderloo? Bekijk de website via www.vanderloo.nl of Het Sjatoo via www.het-sjatoo.nl.

Uitgelicht