VAPRO en VOTOB Academy zoeken de samenwerking

VAPRO is al bijna 70 jaar aanbieder van opleidingen voor operators in de brede proces- en maakindustrie. De praktijk is daarin altijd het vertrekpunt. VOTOB Academy beweegt zich als opleidings- en trainingsinstantie in de sector van de tankopslag. In die hoedanigheid ontwikkelde de VOTOB Academy het erkende keuzedeel Tankopslag.

Door de samenwerking te zoeken ontstaat een nieuwe synergie: VAPRO kan haar klanten het keuzedeel Tankopslag aanbieden als onderdeel van de modulaire VAPRO A en B opleiding, en de VOTOB Academy kan de modulaire VAPRO opleiding aanbieden aan zijn relaties, die niet per se willen of kunnen gaan voor een mbo opleiding met verplichte contacturen. Bijvoorbeeld omdat de omstandigheden op de terminal niet toelaten om een of meerdere medewerkers een klassikale opleiding te laten volgen. Dan biedt het flexibele karakter van de modulaire VAPRO opleiding met het keuzedeel Tankopslag uitkomst, die leidt tot het VAPRO diploma.

Daarnaast werkt VOTOB Academy samen met VAPRO Recruitment voor de instroom van operators. Via de modulaire VAPRO opleiding worden deze operators opgeleid tot vakbekwame operators. Dit levert bedrijven vakmensen op, vanuit de kracht van opleiden door VAPRO en VOTOB Academy.

In alle gevallen leidt de samenwerking tussen VAPRO en VOTOB Academy tot gekwalificeerde medewerkers die vakbekwaam zijn en een zelflerend vermogen hebben ontwikkeld. Ze zijn snel inzetbaar op meerdere plekken op de werkvloer en dragen bij aan een efficiënte en veilige werkomgeving.

Meer informatie is te verkrijgen door een e-mailbericht te sturen aan info@votobacademy.nl

Uitgelicht