Verhuizing The Safety College

The Safety College is verhuisd van het mooie Dokkantoor, dat gerenoveerd wordt, naar de gezellige Dienstwoning 1B, ook op het RDM-terrein. Alle spullen zijn over en de ruimtes zijn ingericht. We zijn er klaar voor om in september in de Dienstwoning onze veiligheidstrainingen en veiligheidsopleidingen te geven! En we starten direct met een leuke wrokshop en de opening van onze nieuwe locatie.

7 september gratis workshop & opening van de nieuwe Safety Meeting Room

Van 15:00 tot 17:30 uur is er een gratis workshop over supercompetenties en vanaf 18:30 is er een informatieavond en deze dag staat natuurlijk ook in het teken van de opening van ons nieuwe plekje op het prachtige RDM-terrein. Voor de workshop kun je je inschrijven via de website – https://www.cr8safety.nl/workshops-veiligheidsbewustzijn/

21 september start onze nieuwe opleiding Middelbare Veiligheidskunde | MVK

Van idee naar uitvoering! Op 21 september start onze eerste editie van onze gloednieuwe MVK-opleiding. We willen graag keigoede veiligheidskundigen opleiden die hun mannetje of vrouwtje staan en daarmee een eerlijke en oprechte bijdrage leveren aan veiligheid en daarmee aan het thuiskomen van mensen. Niet de kennis, de regels en de procedures staan centraal, wel hoe je de verschillende aspecten kun toepassen in het werk.

26 september start van een incompany training Veilig Vakmanschap Leidinggevenden | VVL

Een interactieve en zeer praktische hands-on training waarbij kennis via les- en werkopdrachten leuk en laagdrempelig wordt gemaakt. Speciaal ontwikkeld voor de 1e lijn leidinggevenden en de medewerkers. Deze training spreekt het veiligheidsbewustzijn aan en vergroot het eigenaarschap op veiligheid.

Genoeg leuke dingen na de vakantie om weer mee op te starten! Nieuwsgierig? Kijk dan vooral op onze website www.thesafetycollege.nl en wil je meer informatie? Laat het ons weten, we vinden het leuk om te sparren en mee te denken.

Uitgelicht