Verplaatsing Xtended Reality Xmas Event ‘The Collective Challenge’

Aanstaande donderdag 17 december zou het Xtended Reality Xmas Event ‘The Collective Challenge’ plaatsvinden. Helaas hebben wij met alle eventpartners moeten besluiten dit evenement te verplaatsen naar volgend jaar. 

Na de toespraak van onze Minister President leek het ons geen goed idee om alsnog met de gasten en partners in een studio bijeen te komen voor een geweldig online event. Het kan wel, maar het leek beter van niet. En dus gaan we begin volgend jaar door waar we nu even stoppen: samen met Buccaneer Delft, iTanks, Maritime Delta, Port of Rotterdam en PortXL kijken we wat de gezamenlijke uitdagingen voor haven en industrie zijn en gezamenlijk werken we aan de oplossing ervan.

Nu staan we voor een andere collective challenge: Hoe zorgen we de komende vijf weken dat we werk en privé op een gezonde manier combineren én hoe zorgen we dat we allemaal gezond aan het nieuwe jaar beginnen. Daar werken we allemaal op onze eigen manier aan. Namens alle organiserende partners wensen wij jou mooie feestdagen en hopen we dat je volgend jaar aanwezig wilt zijn bij het nieuwe evenement.

Zodra er een nieuwe datum bekend is, brengen wij je hiervan op de hoogte. Hopelijk tot dan!

Uitgelicht