Welkom nieuwe stagiaire: Anne

Hi! Mijn naam is Anne Dekker. Ik ben negentien jaar oud en ik kom uit Alphen aan den Rijn. Na het afronden van de HAVO ben ik Creative Business gaan studeren aan hogeschool Inholland. Het afgelopen halfjaar heb ik mij bezig gehouden met de minor Event Management en dit heb ik succesvol afgerond, waarna ik op 1 februari 2021 als stagiaire ben begonnen bij iTanks. Het komende halfjaar zal ik mij gaan richten op diverse werkzaamheden, zoals het maken en versturen van de wekelijkse nieuwsbrief, organiseren van enkele evenementen en de ondersteuning bij verdere marketing activiteiten.

Tijdens mijn stage bij iTanks wil ik mij met name verdiepen in het plannen en organiseren van evenementen. Daarnaast wil ik mij ook graag verder verdiepen in de desbetreffende branche, om te zien of de zakelijke markt iets voor mij is en om te kijken of ik mij hier verder in wil verdiepen in de toekomst.

Ik heb erg veel zin in de komende periode en kijk er naar uit om velen van jullie (digitaal) te ontmoeten en in de wereld van de evenementen- en haven gerelateerde industrie te stappen.

Zullen we alvast connecten?

Nieuwe stagiair Anne

 

 

Uitgelicht