Word partner van Recharge Earth 2024

Recharge Earth, dé toonaangevende conferentie over de energietransitie, keert terug op 18 & 19 september 2024 in het Rotterdam Ahoy Convention Centre.

Powering the new energy system together
Recharge Earth brengt jaarlijks energieprofessionals en experts samen met als centrale focus het vormgeven van het nieuwe energiesysteem. Dit is dé plek waar kennisdeling, innovaties en belangrijke ontmoetingen tussen overheid, bedrijfsleven en wetenschap samenkomen.

Ontvang hier meer informatie over sponsormogelijkheden


3 redenen om partner te worden van Recharge Earth
Ben je bereid kennis te delen en te leren van anderen? Wilt u samen bouwen aan een nieuwe energietoekomst? Word dan partner van Recharge Earth.

1. Kennis opdoen & delen
Als partner van Recharge Earth krijg je toegang tot een schat aan kennis en inzichten via keynotes, break-outsessies, rondetafelgesprekken en netwerktafels. Door zelf een sessie te organiseren, kun je je eigen inzichten en kennis delen met gelijkgestemde professionals.

2. Vergroot je netwerk
Profiteer van onze netwerkmogelijkheden en kom in contact met andere energieprofessionals. Ontmoet alle belangrijke spelers in de energietransitie ontmoeten op één locatie.

3. Innovatiekansen
Recharge Earth omvat ook de spraakmakende Innovation Expo waar start-ups en scale-ups de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de energietransitie presenteren. Als partner kun je deze innovatieve ideeën en oplossingen verkennen, of zelf deelnemen aan de Innovation Expo.

Vraag hier de brochure aan

Uitgelicht