iTanks Partnernieuws Augustus 2023

In dit artikel verzamelen wij de innovaties en nieuwsberichten van partners uit het iTanks netwerk, zodat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de #iSolutionsGuide

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij met jou de laatste toevoegingen aan onze #iSolutionsGuide. Wil je meer innovaties vinden in de #iAsk app? Download hem hier.

Flash ForwardFlash Private Mobile Networks

Wat is er nodig om een ieder wel veilig en effectief te laten communiceren? Flash Forward biedt een uniek platform voor de overdracht en uitwisseling van kennis. Omdat door meer kennis, medewerkers beter begrijpen waarom communicatie belangrijk is. Voor henzelf, maar ook voor hun collega’s. Lees hier wat Flash Forward voor jou kan betekenen.

Hyaeon Hymeth

Hyaeon is een lage-temperatuur alkalische elektrolyser die compact en licht is en die hogedrukelektrolyse ondersteunt. Het bevat een nieuwe elektrokatalysator van een niet-edele legering, is in staat om sterk gecomprimeerd gas te leveren en neemt minder ruimte in. Lees hier verder.

Celcibus AB

De Celcibus-katalysator is een duurzame en edelmetaalvrije katalysator voor brandstofcellen van de volgende generatie. Hiermee kunnen de kosten voor de brandstofcelstapel tot 30% verlaagd worden. De brandstofcellen die de Celcibus-katalysator gebruikt, worden vervolgens verwerkt in het reguliere metaalrecyclingproces. Ontdek hier meer.

Partnernieuws

VTTI en Wastefront ontwikkelen fabrieken voor het recyclen van afgedankte banden

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

In een partnerschap met het Noorse recyclingsbedrijf, wil VTTI binnen vijf jaar meerdere fabrieken plaatsen op hun locaties wereldwijd. Dit plan is onderdeel van de ambitie van VTTI om voor 2028 meer dan 50% van alle werkzaamheden uit te voeren met nieuwe en schone vormen van energie. In deze ambitie zijn circulaire producten een belangrijke factor. Lees hier meer over de samenwerking.

MKB’er: schrijf je in voor het Ondernemersevent rond de European Para Championships 2023

Tussen 8 en 20 augustus is Rotterdam Ahoy het epicentrum van #EPC2023. Er staan hier meerdere sporten op het programma en er wordt een échte parasport-ervaring gebouwd, wat een mooie gelegenheid om Rotterdamse ondernemers bewust te maken dat mensen met een lichamelijke beperking tot heel veel in staat zijn. Woensdag 16 augustus organiseert MKB Rotterdam Rijnmond Rotterdam-Rijnmond ‘ondernemend Rotterdam’ uit voor een inspirerend event waar men kan netwerken en nader kennis kunnen maken met de (on)mogelijkheden van medewerkers met een lichamelijke beperking. Schrijf je in via: https://www.rotterdamsebanenmarkten.nl/146847

𝗦𝘁𝗿𝗮𝘁𝗲𝗴𝗶𝘀𝗰𝗵 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿𝘀𝗵𝗶𝗽 𝗙𝗹𝗮𝘀𝗵 𝗲𝗻 𝗚𝗿𝗼𝘂𝗽𝗧𝗮𝗹𝗸

Vanaf 1 juli is het partnerschap gesloten tussen Flash Connectivity Group en GroupTalk Sweden AB om Push-to-Talk-oplossingen uit te breiden. Het partnerschap is een strategische zet om de groeiende vraag naar betrouwbare, veilige en effectieve communicatietechnologieën binnen diversen sectoren aan te pakken. Hierbij zal de ontwikkeling van onder andere geavanceerde Push-to-Talk-oplossingen versnellen en hun footprint vergroten. Lees meer over deze samenwerking op https://lnkd.in/emg-6_TV.

Vopak en Exolum investeren in HSL Technologies (HySiLabs)

De HydroSil innovatie van HSL Technologies maakt het mogelijk om waterstof veilig en efficiënt te vervoeren. Een belangrijke schakel voor de waterstofindustrie waar Vopak en Exolum graag bij ondersteunen en op deze manier een breed gebruik van toepassingen met waterstof mogelijk maakt. Lees hier meer.

Challenge: help Shell om afsluiters op leidingen op afstand te bedienen!

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

De hele installatie van Shell Moerdijk bevat duizenden afsluiters in verschillende soorten (zowel wiel als hendel) en maten (van 2-duims tot 64-duims). Het grootste gedeelte van deze afsluiters is handgeschakeld. Om efficiënter te kunnen werken en operatortijd te besparen, is Shell op zoek naar een upgrade van de huidige handgeschakelde afsluiters. Dus een component die op de afsluiter gezet kan worden, waarna deze op afstand te bedienen is.

Heb jij de ideale oplossing voor deze challenge in huis? Bekijk de SynchUp! challenge op https://www.synchup.nl/challenge/op-afstand-bedienen-van-afsluiters-op-leidingen/ voor meer informatie en doe mee!

Verhuizing The Safety College B.V.

The Safety College is verhuisd van het mooie Dokkantoor, dat gerenoveerd wordt, naar de Dienstwoning 1B, ook op het RDM-terrein. Vanaf september worden hier de veiligheidstrainingen en veiligheidsopleidingen gegeven! Daarbij wordt meteen gestart met een gratis workshop en opening van de nieuwe Safety Meeting Room op 7 september. Kijk voor meer informatie op https://www.cr8safety.nl/workshops-veiligheidsbewustzijn/

Uitgelicht