LinkedIn Partnernieuws Januari 2024

In dit artikel verzamelen wij de innovaties en nieuwsberichten van partners uit het iTanks netwerk, zodat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de iSolutionsGuide

In elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij de laatste toevoegingen aan onze iSolutionsGuide met jou. Wil je meer innovaties vinden in de iAsk app? Download hem hier.

Tip Check AuditZMission

ZMission faciliteert energiebesparing met TIPCHECK audits, gericht op de slimme isolatie van processen, die vaak binnen zes maanden rendement opleveren. ZMission adviseert over geavanceerde technologieën, zoals slimme sensoren en software voor persluchtsystemen, die tot 30% energie-besparing kunnen realiseren. Leer meer.

Technowrap™ Composite RepairICR Integrity

ICR verzorgt speciaal samengestelde reparaties worden gebruikt voor druksystemen en structureel herstel. Met de hand aangebracht nat-oplegsysteem dat zich rond elke geometrie kan vormen. Ze combineren geweven stof van koolstofvezel of e-glas met een mix van tweedelige epoxys. Lees hier verder.

H2 Vrachtwagen of generator

Anno 2023 zijn elektrische waterstof ontwikkelingen gebaseerd op de Horizon fuel cell technologie waarbij Holthausen Clean Technology zelf de fuel cells installeert met eigen software en nu zelfstandig aan het door ontwikkelen is. In 2024/2025 start de toepassing van brandstofceltechnologie van de toekomstige vele groene moleculen die in 2035 aanwezig zullen zijn. Lees verder.

Partnernieuws

Wij verwelkomen de volgende partners aan het iTanks netwerk!

Handelsmissie: Brazilië 2024 – Green Ports Programma Rotterdam Partners

Duurzame havenontwikkeling en hernieuwbare energiebronnen in Brazilië 2024: neem deel aan de missie in Brazilië van 3 tot 7 maart! 95% van de Braziliaanse goederen die internationaal worden verhandeld, gaan via het havensysteem. Voor de komende jaren wordt een jaarlijkse stijging van het goederenvervoer met 5 tot 10% verwacht. Er zijn veel zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven op het gebied van havens, logistiek, innovatie, duurzame energie en meer. Deadline voor aanmelding: 31 januari 2024. Kijk hier voor meer informatie.

Schrijf je in voor het iTanks Techniekfestival!

Op 31 mei 2024 brengt iTanks innovators, partners, vragen, oplossingen, exposanten, sprekers, luisteraars, kennisdragers, verschilmakers, beleidsmakers en toekomstige collega’s bij elkaar in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Ontmoet, Inspireer, Innoveer en Leer bij dit techniekfestival! Deelname als standhouder aan dit festival kost €1.250,- excl. BTW, Plug and play en all inclusive. Wij zorgen voor een tafel, wifi, logo en catering van pitchontbijt tot netwerkborrel. iTanks verzorgt werving, mediakits en veel lawaai, jij nodigt je relaties uit voor 1 op 1 meetings of breakouts. Lees meer en schrijf je nu in voor het iTanks Techniekfestival via deze link!


Geef iemand toegang tot een betere toekomst!

Stichting Allemaal-Digitaal.nl zoekt donaties van gebruikte laptops om tienduizenden Nederlanders de middelen te geven om digitaal mee te doen. Middelen die zij op dit moment niet hebben. Hiermee kunnen zij weer meedoen in de digitale maatschappij van vandaag. De laptops en tablets worden leeggehaald en schoongemaakt en maatschappelijke organisaties brengen de apparaten bij de juiste mensen die ze hard nodig hebben. Heeft jouw bedrijf oude laptops of tablets over? Stuur een bericht naar events@itanks.eu of kijk direct op www.allemaal-digitaal.nl/!

Ondernemen010 Live! 01-02-2024

Gemeente Rotterdam en MKB Rotterdam Rijnmond organiseren op 1 februari 2024 Ondernemen010 Live! speciaal voor Rotterdamse ondernemers. Twee ondernemers vertellen hun ondernemersverhalen, die gaan over toekomstgericht ondernemen, te delen op het podium. Laat je dan inspireren door hun persoonlijke verhaal op Ondernemen010 Live! Ook ben je van harte welkom op de informatiemarkt. Hier kan je informatie ophalen over onder andere vergunningen, duurzame mobiliteit, starten van een bedrijf, ondersteuning bij groei, duurzaamheidsvouchers, zon op bedrijfsdaken en het digitaliseren van je bedrijf. Verder is er ruim de mogelijkheid om te netwerken met alle aanwezigen, zowel sprekers als mede-ondernemers. En dit alles onder het genot van een lekker ontbijt! Meld je aan via www.ondernemen010.nl/ondernemen010live. Voor vragen kun je contact opnemen via Ondernemen010liveso@rotterdam.nl.


iTanks naar België – iAsk Pitchontbijt hosted by Agidens

iTanks trekt naar het Zuiden! Schrijf je in voor het #iAsk Pitchontbijt hosted by Agidens op donderdag 21 februari om 7:30 uur in Zwijndrecht, België! Eerder hebben wij met veel genoegen pitchontbijten georganiseerd bij en met Belgische partijen uit het iTanks netwerk. Nu pakken wij hierop door met het eerste pitchontbijt bij engineering en automation expert Agidens! Ontmoet de gezamenlijke netwerken van iTanks en Agidens, laat je inspireren door de keynote en innovatie flitspitches en geniet van een heerlijk ontbijt. Schrijf je alvast in via deze link.

Luister nu naar de nieuwste afleveringen van de Innovatie Delegatie Podcast!

Via Spotify, Apple Podcasts en Podbean!

#57: Techniektrots met Nick Wetters van Mourik Industry. Over waarom het prachtig is om iets tot stand te zien komen waar jij aan mee hebt gewerkt. En hoe belangrijk het is als jonge mensen in de haven en industrie met elkaar te verbinden om zo mooie ervaringen te delen en tot nieuwe ervaringen te komen!

#58: Innovatiekracht met Eva Verschoor van Green Ports Program. Over hoe zij Nederlandse bedrijven die willen exporteren en investeren in Brazilië ondersteunen, en Braziliaanse bedrijven helpen met uitbreidings- en investeringsplannen in Nederland.

Uitgelicht