LinkedIn Partnernieuws December 2023

LinkedIn Partnernieuws December 2023

In dit artikel verzamelen wij de innovaties en nieuwsberichten van partners uit het iTanks netwerk, zodat je op de hoogte blijft van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de #iSolutionsGuide

In elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij de laatste toevoegingen aan onze #iSolutionsGuide met jou. Wil je meer innovaties vinden in de #iAsk app? Download hem hier.

Flash Smart Guard – Flash Private Mobile Networks

Ontdek de kracht van Flash Smart Guard – dé ultieme alarmerings-app voor je smartphone. In geval van een calamiteit kun je gebruik maken van functionaliteiten zoals een geavanceerd centraal dashboard, het verzenden en ontvangen van alarmmeldingen met de mogelijkheid tot chatfunctie, alleenwerkers bescherming en aanwezigheids- en beschikbaarheidsregistratie. Smart Guard is een innovatieve alarmeringsapplicatie, ontwikkeld om veiligheid van medewerkers en missiekritische situaties te waarborgen. Lees hier meer.

Total Piping Solution – SkyeBase

In het streven naar verbeterde veiligheid en efficiëntie biedt SkyeBase de total piping solution. Door gebruik te maken van geavanceerde handheld sticks en drones, wordt de noodzaak om fysiek in deze complexe installaties te werken tot een minimum beperkt. De verzamelde beeldgegevens, opmetingen en data over wanddiktes worden vervolgens op een gestructureerde manier vastgelegd en verwerkt tot bruikbare inspectierapporten voor onderhoud en reparatie. Dit leidt niet alleen tot een verhoogd begrip van de onderhoudsbehoeften en de return on investment van assets, maar ook tot verlaging van omgevingsrisico’s. Ontdek meer.

Partnernieuws

Wij verwelkomen deze partners aan het iTanks netwerk!

Nooit meer zoeken naar technische documentatie

Vector Eyes en Gemba hebben een automatische koppeling gecreëerd tussen Meridian en IBM Maximo voor een Rotterdamse tankterminal. Technische documentatie is nu direct toegankelijk vanuit een asset of werkorder in IBM Maximo. Met deze oplossing hoef je nooit meer te zoeken naar technische documentatie. Kijk voor meer informatie op de website van Gemba

Rotterdamse haven wil vanaf 2035 koploper zijn in verduurzaming

De Rotterdamse haven loopt vanaf 2035 voorop in het streven om klimaatneutraal te opereren. Het percentage bedrijven in de haven dat zijn ecologische voetafdruk wil reduceren naar een verwaarloosbare hoeveelheid ligt vanaf dat jaar hoger dan het landelijk gemiddelde. Dit is een van de uitkomsten van de nieuwe editie van de Haven Innovatie Barometer, een periodiek onderzoek naar het innovatieklimaat in de Rotterdamse haven. Lees hier meer.

Doe mee met Slim innoveren

MKB Rotterdam Rijnmond en de Gemeente Rotterdam bieden je met het programma Slim Innoveren de kans om te ontdekken hoe je méér met dezelfde middelen bereikt, door slim én simpel te innoveren. Je onderzoekt of je zonder grote investeringen in middelen, al-bestaande producten, diensten en/of processen kunt door ontwikkelen. In de workshops ga je werken ‘aan’ je bedrijf in plaats van ‘in’ je bedrijf. Het programma bestaat uit vier sessies in 2024. De kosten van deelname bedragen in totaal €395,- ex BTW voor leden van MKB Rotterdam Rijnmond en €495,- voor niet leden. Aanmelden kan tot 22 december. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Vertaal visie en missie naar je asset management strategie met Gemba!

Verken op 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟯𝟬 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿 de toekomst van asset management. Wat staat er te gebeuren en hoe past dat bij jouw plannen? Na de reis heb je een beter idee van je toekomstige projecten voor bouw- en behoud van je installaties. En je krijgt handvatten om de visie en missie van je bedrijf beter te vertalen naar de asset management strategie. Deze trip bestaat uit één sessie van 3 uur en wordt verzorgd door GEMBA Service BV in haar kantoor in Wormer. Schrijf je hier in!

Jouw gebruikte laptop is meer waard dan je denkt

Wist je dat 40% van de mensen met de laagste inkomens in Nederland geen laptop heeft om online mee te doen? Daarom zet Stichting Allemaal Digitaal zich in om iedereen toegang te geven tot de digitale wereld. Dit doen ze door apparaten op te halen uit het bedrijfsleven, na een gecertificeerde data wipe knappen ze deze op en via maatschappelijke organisaties komen ze bij de mensen die het het hardst nodig hebben. Dus zoek je nog een duurzame bestemming met maatschappelijke impact voor jullie afgeschreven apparaten? Denk dan aan Stichting Allemaal Digitaal: www.allemaal-digitaal.nl

Luister nu naar de nieuwste afleveringen van de Innovatie Delegatie Podcast!

Via Spotify, Apple Podcasts en Podbean!

 

 

Uitgelicht