iTanks Partnernieuws November 2022

Samen met onze partners vormen we een dynamisch netwerk. Daarnaast komt vanuit onze partners een heleboel relevante informatie op het gebied van innovatie. In dit artikel verzamelen wij de ontwikkelingen en nieuwsberichten op dit gebied, zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van de laatste innovaties. Bekijk onze iSolutionsGuide voor een totaaloverzicht van de innovaties.

Nieuwste Innovaties uit de #iSolutionsGuide

Elke editie van het iTanks partnernieuws delen wij met jou de laatste toevoegingen aan onze #iSolutionsGuide. Wil je meer innovaties vinden in de #iAsk app? Download hem hier.

De Groene Pluim (Vincia)

Verduurzamen van de bedrijfsvoering is voor veel (MKB) bedrijven een uitdaging. Hoe pak je dat aan en waar kan je al morgen mee beginnen? Op basis van 17 Sustainable Development Goals kijkt Vincia met de Groene Pluim naar welke SDG’s toepasbaar zijn binnen uw organisatie en aan welke doelstellingen kan worden bijgedragen. Door aan de slag te gaan met de SDG’s kun je stappen nemen richting een duurzame bedrijfsvoering. Een duurzame bedrijfsvoering is toekomstbestendig. 

Stofvrij coatings verwijderen (Inverse)

Verwijder coatings met een minimale impact op het milieu en een minimale footprint. Inverse levert de drie meest duurzame decoating-methoden van het moment, werkend met de meest duurzame methoden, mee-ontwikkelend aan innovaties en bijdragend aan het milieu.

Een nieuw arbeidsmarktsysteem (De Buitenboordmotor)

We hebben een arbeidsmarkt nodig met een nieuw systeem dat mensen in staat stelt te bewegen naar een (andere) baan binnen een arbeidsmarkt die continu in beweging is. Samen met 400+ bedrijven en instellingen werkt De Buitenboordmotor aan een nieuw circulair arbeidsmarkt systeem waarin iedereen mee doet. Voor het individu is er meer perspectief, een verhoogde gezondheid en welzijn, en betrokkenheid in een baan.

GreenRoutes Optimizer (GreenRoutes)

Het zo goed mogelijk dagelijks inplannen van tientallen wagens en duizenden locatieskan vaak inefficiënt zijn en te veel tijd kosten. GreenRoutes Optimizer optimaliseert de inefficiënte routes, automatiseert grotendeels van de planning, limiteert de afhankelijkheid van een planner en reduceert de foutmarge. GreenRoutes levert automatisering én altijd een beschikbare planner.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Gemba 25 jaar!

iTanks Premium partner Gemba blaast 25 kaarsjes uit! De specialist in Asset & Service Management systemen en IoT oplossingen en diensten vierde haar zilveren jubileum met een informatieve en gezellige relatiedag. Eén van de onderdelen was een talkshow, gehost door iTanks’ eigen Mark Oosterveer, waar vier actuele items aan de orde kwamen: Asset Managers meet sales, Asset Management is Mensenwerk, Asset Management en Duurzaamheid en Asset Management Innovatiekracht. Verschillende experts van ONE-Dyas, Techport, Bostec en IBM schoven aan tijdens de talkshow. De relatiedag werd vrolijk afgesloten met een comedyshow. Op naar de volgende 25 jaar!

Samenwerking SDN, Secure Logistics & iTanks

Om de Nederlandse (petro)chemische industrie in de komende jaren de veiligste ter wereld te maken, is samenwerking en afstemming nodig op het gebied van innovatie, vakmanschap en werkprocessen. Arjan van Dijk, directeur van Safety Delta Nederland is daar dagelijks mee bezig: de onlangs uitgebrachte koppeling van Secure Logistics BV #XSID en iTanks’ #iAsk app is volgens hem een helder voorbeeld van een krachtige samenwerking richting een gezamenlijk doel. Lees hier meer over de samenwerking.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

MKB Dag van de ondernemer

Op vrijdag 18 november wordt door het hele land extra respect getoond voor ondernemers en hun belang voor Nederland. Zij worden in het zonnetje gezet en er wordt waardering uitgesproken voor hun inzet en doorzettingsvermogen. MKB Rotterdam-Rijnmond doet hieraan mee door jaarlijks in samenwerking met de Gemeente Rotterdam een grote bijeenkomst te organiseren. Dit jaar is de Dag van de ondernemer in de Kamer van Koophandel in Rotterdam om 15:00 uur rond het thema ‘vitaliteit’. Meld je aan voor het evenement via deze link.

Derde voucherronde open Energie & Klimaat III

Bedrijven met oplossingen op het gebied van duurzame innovatie kunnen vanaf vandaag tot en met 5 februari 2023 weer subsidie aanvragen bij het innovatieprogramma Energie & Klimaat. Het gaat om vouchers met een waarde tot € 100.000,-. De vouchers zijn te gebruiken voor uren en materialen tijdens een haalbaarheidsonderzoek of het testen van een innovatie in een fieldlab of de praktijk. Met deze regeling stimuleert het programma bedrijven samen te werken met fieldlabs en toepassingen (sneller) marktrijp te maken. Het is voorlopig de laatste geplande ronde van het programma. Lees hier meer.

Cleopatra Enterprise is de gouden partner op Project Controls Expo UK 2022

Op 15-16 november presenteert het Cleopatra Enterprise-team als partner op ‘s werelds grootste projectcontrole-evenement – Project Controls Expo UK 2022!Sluit je aan bij Cleopatra in Wembley Stadium, Londen, VK, en maak kans op:

  • Ontmoet de vertegenwoordigers van Cleopatra Enterprise persoonlijk op stand #30
  • Hoor experts spreken over Projectcontroles in de data gestuurde wereld
  • De aankondiging van de winnaar van de prijs Transformatieproject van het jaar door Cleopatra als hoofdsponsor van de prijsuitreiking.

 Meer informatie over het evenement en registreren via deze link.

De Innovatie delegatie podcast – Aflevering 26 (iAsk Pitch Podium)

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

 Het is weer tijd voor een bak inspiratie met een nieuwe aflevering #iAsk Pitch Podium van de #InnovatieDelegatiePodcast!

iTanks wil jou inspireren en motiveren om zelf ook met innovatie aan de slag te gaan. Luister daarom naar de ideeën en pitches van Dennis KERSTEN van Envision Digital, Devin van Gelder van The Emove en Jeroen Hoogstraten van Secure Logistics BV!

Beluister de aflevering via Spotify of via Podbean

Uitgelicht