Compliance Café

CSRD, ESG, Compliance Je hoort het steeds meer maar waar gaat het nu over. En belangrijker, wat betekent het voor jou? Kan je jouw bedrijf onderscheiden met compliance of gaat het je vooral in de weg zitten als je niet ‘bij’ bent?

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is bijvoorbeeld een EU-richtlijn die grote ondernemingen voorschrijft om vanaf 2024 te rapporteren over hun impact op milieu-aspecten en HR- en sociale aspecten. Dat heeft effect op die grote ondernemingen, maar ook voor andere, kleinere bedrijven in de waardeketen. Dus misschien ook voor jou!

Op dinsdag 23 januari om 14:30 uur organiseert iTanks het Compliance Café in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht om daar meer helderheid in te krijgen. Luister naar de keynote van Martine Kok, Product Manager bij TenCate Protective Fabrics en hoor hoe dit bedrijf compliant blijft met richtlijnen en regelgeving. Laat je vervolgens inspireren met flitspitches van bedrijven die jou kunnen helpen met compliance zoals De Integriteitscoördinator, Ethxcom, Equans Nederland, AppTime en SDU.

Uniek bij dit Compliance Café is de kickoff van de CSRD Helpdesk, een initiatief van toonaangevende bedrijven in Rotterdam die vanuit hun specifieke expertise klaarstaan om bedrijven in en om Rotterdam te begeleiden bij het verduurzamen van hun activiteiten. De helpdesk biedt praktische kennis, ervaring en tools om ondernemingen te ondersteunen bij hun duurzaamheidsdoelen. De CSRD Helpdesk is een initiatief van Salacia Solutions, 2Impact Consulting en Ploum Rotterdam Law Firm.

Schrijf je in via onderstaande button en we zien je graag tijdens het Compliance Café!

Programma
14:30 uur Inloop
15:00 uur Aftrap
Compliance bij TenCate Protective Fabrics, door Martine Kok
Kickoff CSRD Helpdesk
Flitspitches van onder meer De Integriteitscoördinator, EthXCom, SDU, Equans Nederland en ZMission
15:45 uur Netwerken
17:00 uur Verwacht einde evenement

Deel dit evenement met je netwerk en mail hen de volgende aanmeldlink:
itanks-community-2022.iseated.com/session/923434

Inschrijven
Event

Compliance Café

Duurzaamheidsfabriek, Dordrecht

23-01-2024

14:30 - 17:00

Inschrijven

In the spotlight