Servitisation Café

Als MKB-er maak je mooie installaties, machines of apparaten. Die verkoop je in Nederland of over de hele wereld, je levert wat garantie- of onderhoudswerk en dan is zijn je machine en je klant uit beeld. Maar wat nu als je jouw klanten niet gaat helpen met ‘dingen’ maar met ‘diensten’?

Met servitisation bouw je jouw aanbod om van een eenmalige levering van een product naar een langdurige dienstverlening gericht op output en kwaliteit. Daarvoor verandert je aanbod, maar ook jouw organisatie en je relatie met de klant. Anders gezegd verkoop je niet eenmalig een apparaat maar word je een strategische partner van jouw klant en wordt je periodiek betaald voor het gebruik én de kwaliteit van dat apparaat. Daarmee optimaliseer je je kosten, verhoog je je rendement en vergroot je vooral de klantbinding.

Wat dat voor jouw bedrijf kan betekenen en wat het vraag, vertellen we je graag bij de workshop Servitisation die door DigitalZH, Hogeschool Rotterdam en iTanks wordt georganiseerd op donderdag 29 februari in de Hogeschool Rotterdam – Locatie RDM. In een kort maar informatief programma introduceren we servitisation, laten we ervaringsdeskundigen aan het woord en krijg je de eerste handvatten voor je eigen organisatie.

Deze sessie is kosteloos maar nooit voor niets! En ben je na de sessie nieuwsgierig naar meer dan helpen we je verder met mogelijke stappen. Deze sessie is primair maar niet uitsluitend gericht op MKB bedrijven in de maritieme- en maakindustrie.

Schrijf je in voor het Servitisation Café via onderstaande button!

Inschrijven
Event

Servitisation Café

Hogeschool Rotterdam - Locatie RDM

29-02-2024

14:30 - 17:00

Inschrijven

In the spotlight