Reserveer jouw plek op het iTanks Techniekfestival | Vrijdag 31 mei 2024 | Onderzeebootloods

Reserveer hier jouw plek voor het iTanks Techniekfestival!

 

 

Op vrijdag 31 mei 2024 brengt iTanks innovators, partners, vragen, oplossingen, exposanten, sprekers, luisteraars, kennisdragers, verschilmakers, beleidsmakers en toekomstige collega’s bij elkaar in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam.

Het Techniekfestival trekt professionals en experts aan uit de technische sector en natuurlijk potentiële klanten en partners. Een plek op dit festival biedt jou de kans om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en je te presenteren aan een breed publiek. Het is een gelegenheid om waardevolle zakelijke contacten te leggen, samenwerkingsverbanden te verkennen en de relaties met bestaande klanten te versterken.

Festivalvloer
70 bedrijven laten op hun stand zien welke innovatieve oplossingen ze hebben. Er staan domes waar prestaties en kennis sessies worden gegeven. We gaan ook studenten erbij betrekken van verschillende onderwijsinstellingen en we zijn bezig een studentenprogramma op te zetten. Hiermee willen wij laten zien hoe gaaf en mooi het werk in de haven, industrie en de techniek is. Zie de plattegrond van het festival bijgevoegd.

Stand
Wil jij ook op de festivalvloer staan met een stand? Deze is 16 m2 groot en iTanks verzorgt de zichtbaarheid en de desk. Voor de rest kan de ruimte naar eigen inzicht worden ingericht.

Deelname aan dit festival kost €1.250,- excl. BTW, Plug and play en all inclusive.
Wij zorgen voor een tafel, wifi, logo en catering van pitchontbijt tot netwerkborrel. iTanks verzorgt werving, mediakits en veel lawaai, jij nodigt je relaties uit voor 1 op 1 meetings of breakouts. Een extra plek in de demozone is €500,- excl. BTW.

Randprogramma
Wil je ook exposeren in de demozone? Organiseer je graag een (klant)sessie of breakout in de domes? Wij maken het met jou mogelijk! Zie bijgevoegde schema voor de mogelijkheden.

Deelnemen aan het iTanks Techniekfestival doe je door je in te schrijven via onderstaand formulier.

Reserveren Stand iAsk Techniekfestival

Schrijf je via dit formulier in voor deelname aan het iTanks Techniekfestival! Nadat je op verzenden klikt nemen wij contact met je op om je te voorzien van een sponsorovereenkomst.

Event

Reserveer jouw plek op het iTanks Techniekfestival | Vrijdag 31 mei 2024 | Onderzeebootloods

In the spotlight