iAsk Techniekfestival

Op 31 mei 2024 brengt iTanks innovators, partners, vragen, oplossingen, exposanten, sprekers, luisteraars, kennisdragers, verschilmakers, beleidsmakers en toekomstige collega’s bij elkaar in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam. Ontmoet, Inspireer, Innoveer en Leer bij dit techniekfestival!

Reserveer nu jouw plek op het Techniekfestival en make it happen op 31 mei 2024
Deelname als standhouder aan dit festival kost €1.250,- excl. BTW, Plug and play en all inclusive. Wij zorgen voor een tafel, wifi, logo en catering van pitchontbijt tot netwerkborrel. iTanks verzorgt werving, mediakits en veel lawaai, jij nodigt je relaties uit voor 1 op 1 meetings of breakouts.

Een plek bemachtigen? Vul onderstaand formulier in.

Reserveren Stand iAsk Techniekfestival

Schrijf je via dit formulier in voor deelname aan het iTanks Techniekfestival! Nadat je op verzenden klikt nemen wij contact met je op om je te voorzien van een sponsorovereenkomst.


Schrijf je nu ook alvast in voor het iAsk Techniekfestival via onderstaande button!
Neem deel aan het meest opwindende evenement van het jaar: het iAsk Techniekfestival. Dé plek waar technologische vernieuwing samenkomt met visionairs uit de industrie met:
• iAsk Pitchontbijt op hoofdpodium.
• Aftrap Dag van het Onderhoud in samenwerking met NVDO.
• Keynotes, kennissessies, workshops en breakouts in de domes.
• Een innovatie-expo met de nieuwste technologische innovaties en producten.
• Demozones in de onderzeebootloods en op de kade.

iAsk Techniekfestival trekt professionals en experts aan uit de technische sector en natuurlijk potentiële klanten en partners. Een plek op dit festival biedt jou de kans om de zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten en je te presenteren aan een breed publiek.

Het festival biedt uitgebreide mogelijkheden voor netwerken met professionals, andere bedrijven en potentiële klanten. Het is een gelegenheid om waardevolle zakelijke contacten te leggen, samenwerkingsverbanden te verkennen en de relaties met bestaande klanten te versterken.

Randprogramma
Wil je ook exposeren in de demozone? Organiseer je graag een (klant)sessie of breakout in de domes? Wij maken het met jou mogelijk, bel of mail voor de mogelijkheden:

Deel dit evenement met je netwerk! Kopieer deze link en mail je relaties om ook naar dit evenement te komen:
https://itanks-community-2022.iseated.com/session/923734

Inschrijven
Event

iAsk Techniekfestival

Onderzeebootloods

31-05-2024

09:00 - 17:00

Inschrijven

In the spotlight